FC Twente Nieuws

Zerrouki: "Er waren momenten dat ik dacht: Wat doe ik nog hier?"

Zerrouki: "Er waren momenten dat ik dacht: Wat doe ik nog hier?"

Waar Cerny en Danilo de show in de eerste seizoenshelft stalen, is het de tweede seizoenshelft de beurt aan Zerrouki. De Algerijn is in het tweede gedeelte van het seizoen een van de weinige lichtpuntjes aan de kant van FC Twente. Zijn goede spel leverde hem onlangs een oproep voor het Algerijnse elftal op.

Zerrouki begon dit seizoen nog als wisselspeler, maar is nu niet meer weg te denken uit de basiself van Ron Jans. "Het gaat supersnel, daar ben ik blij mee", zegt Zerrouki in gesprek met Voetbal International. "Ik ben dankbaar voor wat ik nu mag meemaken. Tegelijkertijd blijf ik gefocust op de toekomst. Dit is een mooi begin, nu wil ik nog veel meer mooie dingen beleven."

De 22-jarige middenvelder voelt zich nu goed bij FC Twente, maar weet ook waar hij vandaan komt. "Ik heb letterlijk moeten vechten voor waar ik nu sta", vertelt de Algerijn, die in het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie geen enkele minuut in de competitie kreeg. "Voor mijn gevoel deed ik er alles aan en liet ik zien wat ik kon. Na verloop van tijd had ik het idee dat het helemaal geen nut had."

In het seizoen dat FC Twente op het tweede niveau van Nederland speelde, trainde Zerrouki vaak niet eens met het eerste, maar met de beloften. "Het was een heel leuke, talentvolle groep. In de beloftencompetitie wonnen we vaak, met fris voetbal. Alleen kreeg niemand de kans in het eerste. We kwamen niet verder. Er waren momenten dat ik dacht: Wat doe ik nog hier? Dat was geen fijne situatie", besluit de Algerijnse Amsterdammer die inmiddels helemaal op zijn plek is in Enschede.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties