FC Twente Nieuws

Zerrouki hoeft niet per se weg bij FC Twente, transfer lijkt ver weg

Zerrouki hoeft niet per se weg bij FC Twente, transfer lijkt ver weg

Ramiz Zerrouki gaf vorige week donderdag na de uitwedstrijd tegen FK Cukaricki aan dat hij graag naar Feyenoord zou vertrekken. De supporters van FC Twente zien hem liever blijven. Bij zijn wissel in de thuiswedstrijd tegen Cukaricki van afgelopen donderdag werd hij luid toegejuicht. Het zal de supporters dan ook tot tevredenheid stemmen dat de transfer van Aursnes, die Zerrouki zal moeten vervangen bij Feyenoord, naar Benfica nog lang niet in kannen en kruiken is.

Ook FC Twente-spits Ricky van Wolfswinkel ziet Zerrouki graag blijven. "Je wil graag dat hij blijft. Het interview na de wedstrijd in Servië was niet zo slim, want dat gaf het beeld dat hij koste wat het kost weg wil. Maar zo zit hij er helemaal niet in. Dat merken wij, want wij spreken hem dagelijks en hij heeft veel liefde voor de club en voor de ploeg", vertelt de 33-jarige spits tegenover De Telegraaf.

Zerrouki gaf in het interview nog wel aan dat hij de club dankbaar is en van de club houdt, maar het leek er toch echt op dat hij koste wat het kost naar Feyenoord wil, zoals Van Wolfswinkel ook aangaf. De transfer van de 24-jarige middenvelder lijkt echter nog ver weg. Niet alleen omdat technisch directeur van FC Twente Jan Streuer hem niet wil verkopen, maar ook omdat de speler die Zerrouki moet vervangen bij Feyenoord nog helemaal niet weg is uit Rotterdam.

Fredrik Aursnes leek op weg naar SL Benfica, zo gaf zelfs de bekendste transferjournalist ter wereld, Fabrizio Romano, aan. Feyenoord-trainer Arne Slot gaf vrijdag in een interview echter aan dat een transfer van de middenvelder nog ver weg. Volgens Slot hebben de clubs contact gehad met elkaar en onderhandeld over een transfer van Aursnes, maar zijn de onderhandelingen inmiddels gestaakt.

Feyenoord ziet Zerrouki als een vervanger van Aursnes. Zonder een verkoop van Aursnes lijkt het er niet op dat Feyenoord Zerrouki gaat kopen. Het eerste bod van Feyenoord voor de Algerijns international was naar verluidt vijf miljoen euro. Dit bod was volgens Jan Streuer echter 'bij lange na niet toereikend'. Een transfer van Zerrouki naar Feyenoord lijkt op dit moment dus nog ver weg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties