FC Twente Nieuws

Zestal speelsters FC Twente geselecteerd voor oefeninterlands Oranje

Zestal speelsters FC Twente geselecteerd voor oefeninterlands Oranje

Bondscoach Sarina Wiegman heeft zes speelsters van FC Twente geselecteerd voor de oefeninterlands tegen Japan en Oostenrijk, meldt De Twentsche Courant Tubantia. Sherida Spitse, Siri Worm, Danique Kerkdijk, Ellen Jansen, Jill Roord en Renate Jansen mogen hun kwaliteiten bewijzen voor het aanstaande EK in eigen land.

[google]Barbara Losheyd en Marthe Munsterman waren onlangs wel geselecteerd voor twee trainingskampen, maar zij behoren niet tot de selectie. De Oranje Vrouwen oefenen op 9 juni tegen WK-finalist Japan in het Rat Verlegh Stadion van NAC Breda. Op dinsdag 13 juni is Oostenrijk de tegenstander in de Adelaarshorst in Deventer. Op 16 juli begint het EK. Nederlands is ingedeeld in een poule met Noorwegen, Denemarken en België.

Foto: Ron Jonker / Sportfoto Oost

BELANGRIJK: Nieuwe Facebook pagina voor Twente Insite

Zoals jullie zeer waarschijnlijk al hebben gemerkt is onze Facebook pagina al enkele dagen niet meer te bereiken. Hierdoor hebben we jullie op Facebook niet kunnen voorzien van het laatste nieuws omtrent FC Twente. We zijn aan het onderzoeken wat de oorzaak is van het plots verdwijnen van de pagina en de eventuele oplossing. Helaas hebben we deze laatste nog niet gevonden.

OPROEP: LIKE & DEEL ONZE NIEUWE PAGINA
We zouden het zeer op prijs stellen als jullie ons zouden willen helpen onze volgers terug te krijgen. Dit kan door onze nieuwe pagina te LIKEN en te DELEN op je tijdlijn. Een andere manier om ons te helpen is het TAGGEN van je FC Twente en ze op deze manier op de hoogte te stellen van onze nieuwe Facebook pagina. Alvast onze dank voor jullie hulp!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties