FC Twente Nieuws

Ziyech alom geprezen door geweldig WK: Kassa voor FC Twente?

Ziyech alom geprezen door geweldig WK: Kassa voor FC Twente?

Hakim Ziyech beleeft een geweldig WK. Met Marokko werd hij groepswinnaar van Poule F. Daardoor kwam het Noord-Afrikaanse land in de achtste finale uit tegen Spanje, de wereldkampioen van 2010. Marokko zorgde voor een sensationele stunt door Spanje na penalty's naar huis te sturen.

Ook op persoonlijk vlak gaat het lekker bij Hakim Ziyech. Bij zijn club Chelsea FC speelt hij niet vaak, maar bij de nationale ploeg van Marokko is hij een ster. In de eerste vier WK-wedstrijden maakte hij één goal en gaf hij één assist. Hij maakt een uitstekende indruk over de hele wereld. Het Laatste Nieuws uit België vond Ziyech een absolute uitblinker en het Spaanse Mundo Deportivo prees de aanvaller om zijn defensieve kwaliteiten. Ook op Twitter was men laaiend enthousiast. Bekijk hieronder een greep uit de reacties.

Ziyech zou FC Twente door het uitstekende WK nog wat geld op kunnen leveren. Chelsea FC lijkt het, ook onder de nieuwe trainer Graham Potter, niet in hem te zien zitten. Door zijn goede prestaties in Qatar zal hij waarschijnlijk weer in de belangstelling komen van een aantal clubs. Hij werd afgelopen zomer al in verband gebracht met AC Milan en Ajax. Bij een transfer van Ziyech krijgt FC Twente nog een solidariteitsbijdrage van één procent. Hij heeft volgens Transfermarkt momenteel een marktwaarde van zeventien miljoen euro. Als hij voor dit bedrag verkocht zou worden, ontvangt FC Twente 170.000 euro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties