FC Twente Nieuws

Zwollenaren verbazen zich over salaris Holla bij FC Twente

Zwollenaren verbazen zich over salaris Holla bij FC Twente

Maandagochtend werd bekend dat FC Twente zich voor het aankomende seizoen versterkt met Danny Holla. De 29-jarige middenvelder beschikt over een aflopend contract, waardoor de Tukkers hem transfervrij konden oppikken. In Zwolle zag men deze wending echter niet aankomen.

[google]Holla had bij PEC een nieuw contract kunnen tekenen, maar hij koos uiteindelijk voor een avontuur in Enschede. De middenvelder gaat bij FC Twente een salaris verdienen dat de Zwollenaren hem niet kunnen bieden. "Nee, ik reken er niet op dat Danny nog wil blijven", vertelt technisch directeur Gerard Nijkamp tegenover Voetbal International. "Wij gaan verder kijken."

In 2013 speelde Holla voor ADO Den Haag, destijds deed FC Twente ook een poging om de middenvelder aan te trekken. Holla koos echter voor een plek bij het Engelse Brighton. Daarna raakte hij clubloos en kon PEC Zwolle hem oppikken. In het verleden speelde Holla tevens voor FC Groningen en VVV-Venlo.

Enquête Twente Insite

Om u ook in de toekomst op de juiste manier te kunnen bedienen vragen wij enkele minuten van uw tijd om deel te nemen aan onze enquête. De enquête is anoniem en de gegevens zullen enkel worden gebruikt om de prestaties van Twente Insite te verbeteren. Alvast onze dank voor het invullen van de enquête.

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Foto: Ron Jonker / Sportfoto Oost

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties