FC Twente Vrouwen speelt gelijk tegen Lierse SK

FC Twente Vrouwen heeft vanavond op Sportpark Slangenbeek met 1-1 gelijkgespeeld tegen Lierse SK. Ondanks een aantal grote kansen, wisten de Twentse vrouwen niet te winnen.

Ondanks een overwicht in de eerste helft waren de Belgische vrouwen het dichtst bij de openingstreffer. Keepster Sari van Veenendaal veroorzaakte een strafschop, die zelf wist te stoppen. Na een goed half uur wist FC Twente via Anouk Dekker de score te openen: 1-0, wat tevens de ruststand was.

In de tweede helft had FC Twente opnieuw het beste van het spel en creëerde het de meeste kansen. Aertsen scoorde echter voor Lierse SK de gelijkmaker, na een vermeende overtreding op doelvrouw Van Veenendaal. Het doelpunt werd wel goedgekeurd. FC Twente drong nog wel aan, maar wist niet meer te scoren. Eindstand: 1-1.

FC Twente Vrouwen - Lierse SK Vrouwen 1-1
'35 1-0 Dekker
'65 1-1 Aertsen

Opstelling FC Twente Vrouwen: Van Veenendaal, Bosveld ('67 Roetgering), Bakker, Wigger, Worm, Dekker, Spitse, Munsterman, Berends ('46 Jansen), Heuver, Roord.

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.