FC Twente Vrouwen wint topper van Standard Luik

FC Twente Vrouwen heeft vanavond in de topper van het Belgische Standard Luik gewonnen. In Hengelo wonnen de vrouwen van trainer Arjan Veurink met 4-2.

Ellen Jansen zette de thuisploeg na een kwartier spelen op 1-0. Vlak daarna zorgde Shanice van de Sanden voor de 2-0 na een mooie voorbereidende actie van Jill Roord. Vanuit het niets trokken Lewerissa en Wullaert de stand weer gelijk. Toch kon FC Twente met een voorsprong de rust in gaan, nadat Anouk Dekker voor de 3-2 tekende.

Na rust werd Standard Luik wel sterker, maar opnieuw Shanice van de Sanden zorgde na een mooie solo voor de 4-2 eindstand. Door de overwinning blijven de vrouwen van FC Twente koploper in de BeNeLeague.

FC Twente Vrouwen - Standard Luik Vrouwen 4-2

15′ 1-0 Jansen
17′ 2-0 Van de Sanden
25′ 2-1 Lewerissa
26′ 2-2 Wullaert
38′ 3-2 Dekker
50′ 4-2 Van de Sanden

Opstelling FC Twente Vrouwen: Van Veenendaal; Roetgering, Bakker, Wigger, Worm; Spitse, Dekker, Roord; Heuver, Jansen (83′ Munsterman), van de Sanden (89′ Berends).

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.