FC Twente Vrouwen

DONE DEAL: 16-jarig 'aanstormend talent' tekent bij FC Twente (v)

DONE DEAL: 16-jarig 'aanstormend talent' tekent bij FC Twente (v)

FC Twente Vrouwen heeft in aanloop naar het nieuwe seizoen een jeugdspeler definitief vastgelegd. Het gaat om de pas zestienjarige Rose Ivens uit Twello. De aanvaller trainde afgelopen seizoen al regelmatig mee met het eerste elftal en maakt nu de definitieve overstap. Ivens kwam twee jaar geleden via SV Twello naar het Beloftenelftal van FC Twente Vrouwen.

Technisch manager René Roord heeft hoge verwachtingen van de aanvaller. "Rose is een aanstormend talent die al vaak met het eerste elftal heeft meegetraind", vertelt Roord op de officiële website van FC Twente. "Hier heeft ze zich direct goed laten zien. We hebben dan ook hoge verwachtingen van haar ontwikkeling de komende jaren."

Ook Ivens is content met de stap. "Ik ben heel blij dat ik bij deze mooie club een contract heb getekend. Ik heb het bij FC Twente ontzettend naar mijn zin en ben dan ook blij dat ik voor drie jaar heb getekend. Ik kijk uit naar de komende seizoenen in Enschede en hoop daarin mooie stappen te zetten", besluit de zestienjarige aanvaller, die in de voorselectie van Oranje Onder 19 zit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties