FC Twente Vrouwen

Done deal: Kroezen zet handtekening onder nieuw contract bij FC Twente (v)

Done deal: Kroezen zet handtekening onder nieuw contract bij FC Twente (v)

Sterre Kroezen blijft ook de komende jaren verbonden aan FC Twente. De 17-jarige aanvaller van FC Twente Vrouwen heeft haar handtekening gezet onder een tweejarige verbintenis tot medio 2025. Kroezen begon met voetballen bij PH Almelo en maakte in 2020 de overstap naar FC Twente. In het seizoen 2021-2022 werd ze opgenomen in de eerste selectie.

"Ik ben heel blij om te tekenen bij FC Twente, de club waar ik mijn carrière ben begonnen. Het is speciaal dat de club waar je van kleins af aan supporter van bent je het vertrouwen geeft. Ik wil me de aankomende seizoenen verder ontwikkelen en meespelen om de prijzen", aldus een blije Kroezen op de clubwebsite van FC Twente.

Ook technisch Manager René Roord is tevreden dat Kroezen bij FC Twente blijft. "Ik ben blij dat we met Sterre hebben verlengd. Ze heeft zich goed ontwikkeld de laatste twee seizoenen en onze verwachting is dat ze nu de laatste stap gaat zetten. Ze is een enorm getalenteerde speler."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties