FC Twente Vrouwen

DONE DEAL: Verdediger Everaerts tekent meerjarig contract bij FC Twente (v)

DONE DEAL: Verdediger Everaerts tekent meerjarig contract bij FC Twente (v)

Na Renate Jansen heeft ook Kim Everaerts haar contract bij FC Twente verlengd. De 21-jarige verdediger zette vandaag haar handtekening onder een tweejarig contract en zal dus ook in het seizoen 2023-2023 te bewonderen zijn in het shirt van FC Twente. Het wordt voor de international van Jong Oranje haar derde seizoen bij de Tukkers.

"Bij FC Twente zit ik goed op mijn plek, ik heb het erg naar mijn zin", vertelt ze op de clubwebsite. "Ik speel veel en dat is belangrijk voor mijn ontwikkeling. Ik voel me goed binnen en buiten het veld en kijk er naar uit om weer voor de prijzen te spelen. Elk jaar bovenin meedraaien is voor mij een belangrijke factor."

Technisch Manager Rene Roord is blij dat hij Everaerts binnenboord heeft weten te houden. "Ik ben blij dat Kim heeft bijgetekend. Ze heeft zich echt goed ontwikkeld de laatste twee seizoenen en is ook een vaste waarde bij Jong Oranje. We hebben er vertrouwen in dat ze in haar ontwikkeling verdere stappen kan zetten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties