FC Twente Vrouwen

Duel FC Twente Vrouwen afgelast: Veld onbespeelbaar

Duel FC Twente Vrouwen afgelast: Veld onbespeelbaar

FC Twente Vrouwen wilde zich vrijdagavond revancheren voor de eerste eredivisienederlaag in anderhalf jaar, die afgelopen weekend op bezoek bij Fortuna Sittard werd geleden. Hier heeft het echter geen mogelijkheid voor gekregen. Het duel werd een half uur voordat de aftrap zou plaatsvinden afgelast.

FC Twente Vrouwen zou het op Sportpark Het Diekman opnemen tegen vv Alkmaar, waar het de competitie in september tegen opende door met 0-5 te winnen. Scheidsrechter Pepijn Helgering heeft echter besloten dat het duel geen doorgang kan vinden. Het veld is namelijk onbespeelbaar wegens de hevige sneeuwval. Er zal gezocht worden naar een nieuwe datum om de wedstrijd af te werken.

Het is niet de eerste keer dit seizoen dat een wedstrijd van FC Twente Vrouwen wordt afgelast wegens sneeuwval. Dit gebeurde in januari ook al, toen de Tukkers op bezoek zouden gaan bij PSV. Toen werd twee dagen van tevoren al bekendgemaakt dat het duel niet door zou gaan. Deze wedstrijd werd uiteindelijk negen dagen later ingehaald. FC Twente won met 0-3.p

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties