FC Twente Vrouwen

FC Twente (v) faalt opnieuw: Titelstrijd met Ajax wordt in laatste speelronde beslist

FC Twente (v) faalt opnieuw: Titelstrijd met Ajax wordt in laatste speelronde beslist

FC Twente Vrouwen heeft opnieuw verzuimd om de landstitel te grijpen. Na een gelijkspel tegen FC Utrecht kreeg de ploeg van Joran Pot een herkansing uit bij Fortuna Sittard. Ook deze keer ging het mis. FC Twente verloor met 2-0 en Ajax, de enige nog overgebleven rivaal, won thuis met 2-1 van PSV. Hierdoor blijft het tot de laatste speelronde spannend in de Vrouwen Eredivisie, want het gat met de Amsterdammers is geslonken tot slechts twee punten.

Over tien dagen, op zaterdag 11 mei, speelt FC Twente thuis de laatste wedstrijd tegen de nummer een-na-laatst Telstar. De allesbeslissende wedstrijd wordt gespeeld in de Grolsch Veste en de ploeg heeft de steun van de supporters hard nodig. De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Tickets zijn te bestellen via deze link. Ajax gaat diezelfde op bezoek bij ADO Den Haag.

Opstelling FC Twente Vrouwen:
Doege, Everaerts (66’ Vliek), Dijkstra, Auée, Olislagers, Peddemors (76' Stolze), Kaptein, Van Ginkel (86' Kerkdijk), Jansen (67’ Ravensbergen), Dhont, Van Dooren (79' Te Brake).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties