FC Twente Vrouwen

FC Twente Vrouwen - Ajax wordt LIVE uitgezonden op ESPN 1

FC Twente Vrouwen - Ajax wordt LIVE uitgezonden op ESPN 1

Het is zover. FC Twente Vrouwen gaat vanmiddag de absolute kraker spelen tegen Ajax. Om 12:15 uur wordt afgetrapt in De Grolsch Veste. Er zijn al meer dan 3.000 kaarten gekocht voor het belangrijke duel tussen de twee beste clubs van het Nederlandse vrouwenvoetbal. Speciaal voor deze wedstrijd heeft FC Twente een geweldige video gemaakt. Als het vuur eenmaal brandt...

Ajax Vrouwen staat eerste met drie punten meer dan FC Twente. De Tukkers hebben echter nog een wedstrijd tegoed. Minimaal een van beide clubs gaat voor het eerst dit seizoen puntverlies lijden. Zowel FC Twente als Ajax heeft nog iedere wedstrijd van het huidige eredivisieseizoen gewonnen. FC Twente won er zeven, Ajax acht.

De clubs zijn er jarenlang de twee beste clubs van het Nederlandse vrouwenvoetbal. FC Twente-trainer Joran Pot vond FC Twente - Ajax zelfs dé klassieker. Eerder dit seizoen kwamen de Amsterdammers ook al bezoek in De Grolsch Veste. Toen won FC Twente de Super Cup met 3-2 van Ajax door een late goal van Marisa Olislagers.

Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1. COTE!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties