FC Twente Vrouwen

KNVB Beker: Kaartverkoop kwartfinale FC Twente - Fortuna Sittard gestart

KNVB Beker: Kaartverkoop kwartfinale FC Twente - Fortuna Sittard gestart

Afgelopen weekend stootte FC Twente Vrouwen door naar de kwartfinale van de KNVB Beker. De ploeg van Joran Pot won in eigen huis van de grootste concurrent Ajax. De Amsterdammers werden met een 2-1 nederlaag teruggestuurd. De Twentse goals kwamen op naam van Kalma en Renate Janssen. Diezelfde dag vond de loting plaats waarbij FC Twente werd gekoppeld aan de nieuwkomer Fortuna Sittard.

De wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 17 maart en het betreft opnieuw een thuiswedstrijd. De ploeg kan dan alle steun gebruiken in de jacht op een plek in de halve finale. Seizoenkaarthouders van FC Twente Vrouwen kunnen de wedstrijd gratis bezoeken. Voor de overige supporters is de vrije verkoop vandaag gestart.

Kaarten voor de kwartfinale FC Twente - Fortuna Sittard kosten 5 euro voor volwassenen en 2 euro voor jeugd tot en met 16 jaar. Kaarten bestellen kan via deze link.

Programma kwartfinale KNVB Beker

FC Twente - Fortuna Sittard

vv Alkmaar - jong PSV

ADO Den Haag - sc Heerenveen

PSV - Excelsior

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties