FC Twente Vrouwen

Pot blikt vooruit op beslissende wedstrijd tegen Telstar: "Uitstralen dat we kampioen willen worden"

Pot blikt vooruit op beslissende wedstrijd tegen Telstar: "Uitstralen dat we kampioen willen worden"

FC Twente (V) kan op zaterdag tegen Telstar kampioen worden van de eredivisie. De Tukkers kregen tweemaal eerder de kans om de eerste plaats te bemachtigen. Echter speelde de ploegen van Joran Pot gelijk tegen FC Utrecht en in de wedstrijd daarna verloor het van Fortuna Sittard, waardoor de titelstrijd in de laatste speelronde beslist zal worden. Trainer Pot blikt vooruit op het duel.

De oefenmeester kijkt eerst terug op de wedstrijden waarin het al kampioen had kunnen worden. "We weten dat we twee wedstrijden ons niveau niet hebben gehaald. We gaan uit van onze eigen kracht en zijn vastberaden om te winnen. We weten wat ons te doen staat, en dat is winnen van Telstar, daar ligt al onze focus op", vertelt hij op de website van FC Twente.

"Telstar zal hun huid zo duur mogelijk willen verkopen. Ze hebben altijd de intentie om te voetballen en spelen met lef in het druk zetten. Maar dat doen wij ook, en wij leveren intensiteit die weinig andere teams kunnen brengen. Ook spelen we thuis in De Grolsch Veste voor duizenden supporters die ons steunen. We willen kampioen worden, en dat gaan we uitstralen." De kampioenswedstrijd wordt gespeeld op zaterdagmiddag om 16:30 in de Grolsch Veste. Het duel is live te zien op ESPN 2.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties