FC Twente Vrouwen

Samenvatting FC Twente (v) - BK Häcken CL 2023-2024 (1-2)

FC Twente Vrouwen is er niet in geslaagd om de poulefase te bereiken van de Women's Champions League. De Tukkers kwamen in de eerste helft nog wel op een 1-0 voorsprong. Dit gebeurde onder het toeziend oog van de 8.000 aanwezige supporters, maar die zagen dat de thuisploeg het steeds lastiger kreeg. Na rust was het BK Häcken dat de beste kansen kreeg en ook wist te benutten.

In de 61e en de 65e werd de score omgedraaid door de Zweden, een klap die FC Twente niet meer te boven kwam. Eindstand over twee wedstrijden 4-3 in het voordeel van BK Häcken. Door de nederlaag is FC Twente Vrouwen klaar in Europa en kan het zich volledig richten op de competitie waarin het na drie wedstrijden nog altijd zonder puntverlies is.