FC Twente Vrouwen

Sherida Spitse biedt Telstar bier aan voor hulp in titelstrijd tegen FC Twente (v)

Sherida Spitse biedt Telstar bier aan voor hulp in titelstrijd tegen FC Twente (v)

De titelstrijd in de Vrouwen Eredivisie wordt, net als afgelopen seizoen, op de laatste speeldag beslist. Net als toen ging het tussen FC Twente en Ajax, maar toen vochten de aartsrivalen het uit in een onderlinge strijd, welke werd gewonnen door de Amsterdammers. Deze keer moet regerend landskampioen met twee punten achterstand op bezoek bij ADO Den Haag en speelt FC Twente thuis tegen laagvlieger Telstar.

Dit biedt hoop voor FC Twente, want eerder dit seizoen wonnen de Tukkers in Velsen-Zuid met 0-7. De laatste thuiswedstrijd tegen Telstar werd bijna gewonnen met dubbele cijfers. De stand bleef toen steken op 9-0. Hoewel FC Twente op zaterdag 11 mei alles in eigen hand heeft, hoopt Ajax-aanvoerder Sherida spitse dat Telstar provinciegenoot Ajax gaat helpen.

"Telstar, dat is hier om de hoek, hè. Hopelijk gaan ze ons een beetje helpen", zegt de 231-voudig Oranje-international en voormalig Twente-speler tegenover ESPN. "Als dat gebeurt, mogen ze best een biertje komen drinken. Maar we moeten natuurlijk eerst zelf ook nog winnen. We gaan het allemaal wel zien", besluit Spitse die zelf twee keer kampioen werd in het shirt van FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties