FC Twente Vrouwen

Wilms en Stroot nemen afscheid met de titel: "Ik zal dit jaar nooit vergeten"

Wilms en Stroot nemen afscheid met de titel: "Ik zal dit jaar nooit vergeten"

Zondagmiddag is FC Twente Vrouwen voor de zevende keer landskampioen geworden. Doordat de Tukkers wisten te winnen van ADO Den Haag en de directe concurrent PSV verloor van Ajax, bedraagt het verschil met nog één speelronde te gaan nu vier punten tussen FC Twente en de nummer twee PSV.

Speelster Lynn Wilms en trainer Tommy Stroot zullen deze zomer allebei naar VFL Wolfsburg vertrekken. Beiden namen zondag dus afscheid met de titel. "Het is echt niet te beschrijven", begint Wilms voor de camera van de NOS. "Het team en de mensen hier zijn top. Ik heb hier enorm genoten en om met een titel afscheid te nemen voelt echt supergoed."

Ook Tommy Stroot verruilt FC Twente dus voor VFL Wolfsburg. De Duitser mistte dit seizoen de competitiestart door een virusinfectie, maar heeft het seizoen met zijn ploeg fantastisch af kunne sluiten. "Ik heb natuurlijk even een aparte situatie gehad. Ik was er een tijdje uit. Toen zag ik de ploeg op een hele andere manier, namelijk voor de televisie", vertelt de oefenmeester.

Het kampioensjaar wordt door Stroot als onvergetelijk bestempeld. "Ik zal dit jaar nooit vergeten", begint de trainer die vijf jaar geleden een kampioensploeg overnam van Arjan Veurink. "Ik mocht vijf jaar geleden een kampioensploeg overnemen en ik mag het team nu weer als kampioensploeg doorgeven. Ik zal met trots terugkijken op deze periode", besluit Stroot voor de camera van de NOS.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties