Nieuws

Fotoverslag FC Twente Vrouwen - KAA Gent Vrouwen 2013-2014

Fotoverslag FC Twente Vrouwen - KAA Gent Vrouwen 2013-2014

[google]FC Twente vrouwen speelde vrijdagavond haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Tegenstander in de Grolsch Veste was het Belgische KAA Gent. FC Twente Vrouwen wist de wedstrijd met 9-1 te winnen hetgeen echter nog niet genoeg bleek voor de BeNeLeague titel. Deze kan volgende week worden geprolongeerd in de uitwedstrijd tegen Club Brugge Vrouwen. De ploeg van Arjan Veurink heeft een voorsprong van twee punten op de directe concurrent Standaard Luik.

Na afloop van de wedstrijd nam een viertal speelsters afscheid van de club waaronder Marlous Pieëte die na zeven jaar afscheid neemt van de club. Waar ze haar carrière zal vervolgen is nog niet bekend. Daarnaast namen ook Lisa Bosveld, Veerle Willekens en de Canadese Emilie Fillion afscheid.

Fotoverslag FC Twente Vrouwen - KAA Gent Vrouwen

[nggallery id=77]

WK Poule Twente Insite - Doe gratis mee!

Voor het WK 2014 in Brazilië heeft Twente Insite een eigen WK Poule georganiseerd. Denk jij dé voetbalkenner te zijn? Bij deze de kans op eeuwige roem! Klik hier om direct mee te doen. Iedereen veel succes gewenst!
chauffeurs
[nederbet]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties