Fotoverslag Jong FC Twente - Jong NEC/FC Oss (4-4) 12-2-2013

Gisterenavond speelde jong FC Twente haar eerste thuiswedstrijd in de competitie na de winterstop. De tegenstander waren de beloften van NEC/FC Oss. De wedstrijd bood veel spektakel en eindigde in een 4-4 gelijkspel nadat de Tukkers met een 1-2 achterstand gingen rusten.

Twee minuten voor tijd was het Zschusschen die de 4-3 scoorde en hiermee de 3 punten binnen leek te slepen. Echter ging het in de 92e minuut alsnog mis toen NEC/FC Oss de 4-4 scoorde. Deze laatste treffer kwam op naam van Deenen.
Geboorte Verhuur Twente
Cabral viel tijdens de wedstrijd uit met pijn aan zijn ribben. Echter gaf hij aan donderdag gewoon weer te kunnen trainen.

Scoreverloop
08′ Bajrovic 0-1
22′ Cabral 1-1
45′ Van der Meiracker 1-2