Twente Insite

FC Twente Nieuws

Hake hoopt nog altijd op Ajacied Vaclav Cerny

Hake hoopt nog altijd op Ajacied Vaclav Cerny

FC Twente is nog altijd op zoek naar aanvallende versterkingen. Technisch directeur Jan van Halst en hoofdtrainer René Hake werken hierbij nauw samen in de kleine vijver waarin kan worden gevist. Eén van de spelers die al vanaf het begin van de voorbereiding aan FC Twente wordt gelinkt is Vaclav Cerny. Hake heeft er nooit een geheim van gemaakt zeer gecharmeerd te zijn van de rechtsbuiten van Ajax. Hij weet daarentegen ook dat het uitermate lastig zal worden de Tsjech te huren van de Amsterdammers.

“Ik denk dat het moeilijk wordt, want het is een kwalitatief heel goede speler, die dicht tegen het eerste elftal van Ajax aan zit. Op het moment dat hij weinig gaat spelen, is het nog de vraag of Ajax hem in aanmerking laat komen voor verhuur naar ons toe, of dat ze een andere categorie clubs zoeken. Maar laat ik duidelijk zijn, dat ik Cerny voor ons een prima speler zou vinden”, aldus Hake in gesprek met de Telegraaf.

Cerny was afgelopen seizoen één van de revelaties van de Jupiler League. Uitkomend voor Jong Ajax scoorde hij in 46 wedstrijden 20 doelpunten. Daarnaast leverde de rechtsbuiten ook nog eens 13 assists. De laatste twee oefenwedstrijden van Ajax startte Cerny als basisspeler en scoorde drie keer. Eén keer tegen Lyon en twee keer tegen Sparta. De kans dat hij mag vertrekken van Keizer lijkt dan ook klein.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op