Twente Insite

FC Twente Nieuws

Holla vol vertrouwen: “Hebben het gevoel dat we nu moeten doorpakken”

Holla vol vertrouwen: “Hebben het gevoel dat we nu moeten doorpakken”

Danny Holla was afgelopen zomer één van de vele nieuwkomers bij FC Twente. De 29-jarige middenvelder werd gehaald als de opvolger van Kamohelo Mokotjo die na jaren flirten eindelijk tekende bij Brentford FC.

Holla kreeg van Hake het vertrouwen, maar toen Verbeek werd aangesteld kampte hij met een scheurtje in zijn kuit. Enkele dagen voor de wedstrijd tegen Ajax keerde Holla terug op het trainingsveld. Net op tijd want zijn vervanger Lam was die wedstrijd geschorst.

Holla had zich bijna geen betere terugkeer kunnen wensen want de ploeg haalde haar eerste punt na twee keer op achterstand te zijn gekomen. Ook voor de groep was het een broodnodige oppepper. “Voor het vertrouwen was het na drie nederlagen weer eens nodig om een goed resultaat neer te zetten. Een gelijkspel tegen Ajax doet veel met de ploeg.”

Aanstaande zaterdag wacht de volgende wedstrijd tegen zijn oud werkgever ADO Den Haag. Holla zelf kan niet wachten. “Wij hebben het gevoel dat we nu moeten doorpakken. Ik verwacht een open wedstrijd, ook omdat ADO wat heeft goed te maken.”

Holla hoopt eraan bij te kunnen dragen om FC Twente zo snel mogelijk weg te krijgen bij de onderste plekken. “Dit is ook niet de plek op de ranglijst waar wij thuishoren. We moeten zo snel mogelijk weg onderin. Alleen de punten blijven nog uit.”

Voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag gaat Holla nog even bellen met zijn voormalig teamgenoot Tom Beugelsdijk. “Ze hebben het in Den Haag echt goed voor elkaar. Ze kunnen strijden, maar ze hebben ook goede voetballers in de ploeg. Toch hoop ik dat we nu eens een wedstrijd naar ons toetrekken”, besluit Holla in gesprek met Groeneweg van het AD.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op