Jong FC Twente boekt oefenzege op Duitse amateurs

Jong FC Twente oefende afgelopen zaterdag (13/07) tegen het Duitse SC Spelle-Venhaus, dat normaal gesproken op amateurniveau acteert. De beloften wonnen met 1-3.

Na een klein kwartier was het Achraf Mahdi die de score opende namens FC Twente. Na zijn doelpunt bleef de stand ongewijzigd tot aan de rust. Direct na rust wist Thijs van Leeuwen voor de 0-2 te tekenen.

[google][app]

Torben Stegeman bracht de spanning terug in de wedstrijd door voor de 1-2 te zorgen in minuut 72. Zes minuten later besliste Daan Rots de wedstrijd namens de Tukkers.