Jong FC Twente niet voorbij FC Den Bosch

Jong FC Twente is vanavond niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Den Bosch. De eindstand was al voor rust bereikt. In de 13e minuut opende Thomassen de score voor Den Bosch waarna Oosterwijk in de 27e minuut de 1-1 eindstand binnen werkte.

Opvallend waren de vele eerste elftal spelers bij Jong FC Twente. Lachman, Breukers, Koppers, Kusk, Tapia, Borven en Bilal Ould-Chikh mochten aan de aftrap verschijnen. Voor Torgeir Borven eindigde de wedstrijd in mineur, hij wist allerminst te overtuigen en werd in de rust vervangen door Zschusschen.

[google]Door het gelijke spel stijgt Jong FC Twente van plek 14 naar plek 13.

Doelpunten: 13. Thomassen (0-1), 27. Oosterwijk (1-1)

Opstelling FC Twente: Stevens, Breukers, Lachman, Andersen, Koppers, Van der Heyden (76. Ntuli), Kusk, Tapia (Schütte), Børven (46. Zschusschen), Oosterwijk, Ould-Chikh.

Wissels: Kwee, Plattel, Bijen, Bleker, Ntuli, Schütte en Zschusschen