Jong FC Twente onderuit op bezoek bij oud-trainer Zoutman

Jong FC Twente trad vanmiddag aan tegen het Quick Boys van oud-FC Twente trainer Jan Zoutman. Het eerste fluitsignaal in Katwijk, op Sportpark Nieuw Zuid, klonk om 15.00 uur. Na 90 minuten stond er een 2-0 voorsprong op het scorebord voor de thuisspelende ploeg. Vorige week werd er in Hengelo nog gewonnen van vv Capelle, maar deze overwinning kreeg vanmiddag dus geen vervolg.

Al vroeg in de wedstrijd kreeg de ploeg uit Katwijk een penalty toegewezen. Deze werd benut door Teijsse. In de 16e minuut werd de achterstand voor de beloften van FC Twente verdubbeld, Van Steen schoot de 2-0 in de touwen. Bij deze stand werden de kleedkamers opgezocht door beide teams.

In de tweede helft wist de ploeg van Dennis Demmers het tij niet te keren, en kon Quick Boys tekenen voor de eerste overwinning van het seizoen. Het verlies in het westen des lands betekent dat de beloften van de club uit Enschede terug te vinden zijn op een 10e plaats.

De volgende tegenstander van Jong FC Twente is VVOG op 9 september. VVOG kwam vandaag niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Harkemase Boys. ONS Sneek, de tegenstander van FC Twente 1. in de eerste ronde van het bekertoernooi, staat 16e met een punt uit twee wedstrijden.

[google]Opstelling: Hengelman, Schmidt, Roemeratoe, Felix, Sambissa, Zerrouki, Grootenhuis, Vankan, Fernandes, Frimann, Trotman.

Wissels: Coret, Van Schaik, Elderman, Terziqi, Koorman, Zinga, Schets

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.