FC Twente Nieuws

Jong FC Twente op jacht naar eerste driepunter in 2018

Jong FC Twente op jacht naar eerste driepunter in 2018

Zaterdagmiddag ontvangt Jong FC Twente in eigen huis Jong FC Volendam. De wedstrijd wordt om 16:00 uur afgetrapt op het sportcomplex van HVV Hengelo. De ploeg hoopt op de eerste drie punten van het kalenderjaar 2018. Vorige week zaterdag kenden de beloften een slechte herstart van de competitie door met 1-2 te verliezen van ODIN '59.

[google]De ploeg van trainer Dennis Demmers staat momenteel op de elfde plek in de derde divisie. Jong FC Twente behaalde tot dusver 21 punten in zestien competitiewedstrijden. De Tukkers wonnen tot dusver zes keer, gingen zeven maal onderuit en speelden drie keer gelijk. De ploeg heeft overigens één wedstrijd minder gespeeld dan haar directe concurrenten.

Jong FC Volendam vult momenteel de dertiende plaats in op de ranglijst. Afgelopen week ging de ploeg van trainer Berry Smit met 0-1 onderuit in het duel met SVV Scheveningen. De beloften van de Jupiler League-club wisten in zeventien wedstrijden twintig punten uit het vuur te slepen.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties