Jong FC Twente sluit seizoen af met nederlaag

Jong FC Twente heeft haar laatste wedstrijd van het seizoen verloren. De Tukkers gingen met 2-1 onderuit bij Telstar. De wedstrijd werd lange tijd stilgelegd wegens het noodweer in Velsen.

In de eerste helft was Telstar de bovenliggende partij. Zo was Brands dichtbij een doelpunt met zijn schot vanaf de middenlijn en greep Plattel reddend in bij een omhaal van Huizen. Jong FC Twente kon met een gevaarlijke vrije trap nog wat terug doen, maar Varkevisser kon een tegendoelpunt voorkomen. Vlak voor rust zette Brands Telstar op voorsprong.

Vlak na rust werd de wedstrijd voor lange tijd gestaakt vanwege onweer. Vlak na de hervatting zette Van Huizen Telstar op 2-0. Jong FC Twente wist daarna via Jari Oosterwijk uit het niets te scoren, waardoor de spanning terug kwam in de wedstrijd. Echt spannend kon de ploeg van Jan Zoutman het niet meer maken, waardoor het zonder punten weer terug naar Enschede gaat.

Jong FC Twente eindigt op plaats zeventien

Jong FC Twente is in haar eerste seizoen in de Jupiler League op een zeventiende plaats geëindigd. Uit 38 wedstrijden behaalde de ploeg 43 punten. [google]