Jong FC Twente verliest bij rentree Kuiper

Nicky Kuiper heeft vanavond zijn rentree gemaakt bij de beloften van FC Twente, dat op het Hengelose trainingscentrum een 2-0 voorsprong uit handen gaf en met 3-2 verloor van Feyenoord.

Voor de linksback waren het zijn eerste speelminuten in aanloop naar het volledige herstel van zijn zware knieblessure, dat hem een jaar aan de kant hield. Sander Boschker maakte eveneens zijn rentree.

De terugkeer van de verdediger en de doelman was het hoogtepunt van de avond, aangezien de ploeg een 2-0 voorsprong volledig uit handen gaf. Nadat Gladestony de score al vroeg opende en Quincy Promes na een half uur de marge op twee zette, knokten de Rotterdammers zich terug in de wedstrijd. Daan Smith scoorde in de blessuretijd van de eerste helft de aansluitingstreffer. Na de rust liepen de Tukkers de drie punten alsnog mis. In een tijdsbestek van tien minuten maakte Anass Achabar de gelijkmaker, waarna Mitchell te Vrede de winnende treffer aantekende.

Bron: TwenteSport