Jong FC Twente wint ruim van FC Suryoye-Mediterraneo

Jong FC Twente heeft maandagavond een extra ingelaste oefenwedstrijd gespeeld tegen de Enschedese vereniging FC Suryoye-Mediterraneo. De wedstrijd werd gespeeld op het trainingscomplex in Hengelo en werd uiteindelijk met 5-1 gewonnen door de ploeg van Dennis Demmers. [google]

Even leek het een walk-over te gaan worden want na 45 minuten stond het al 4-0 in het voordeel van Jong FC Twente. De tweede helft wisten de gasten de schade beperkt te houden. Beide ploegen scoorden in de tweede helft één keer.

Doelpuntenmakers aan de kant van Jong FC Twente waren: Siebe Schets (2x), Jarni Koorman, Henk van Schaik en Ramiz Zerrouki.

Ondanks de interlandperiode speelt Jong FC Twente komend weekend wel gewoon in de derde divisie zaterdag. De ploeg gaat op bezoek bij het Utrechtse Magreb '90. De wedstrijd begint om 14:30 uur.