Jong FC Twente

Jong FC Twente oefent morgen tegen Schalke 04 U23 van Gerald Asamoah

Jong FC Twente oefent morgen tegen Schalke 04 U23 van Gerald Asamoah

Net als voor het eerste elftal is ook voor de beloften de voorbereiding in volle gang. Hier horen ook de nodige oefenwedstrijden bij. Het eerste vriendschappelijke treffen van de ploeg van Dennis Demmers beloofde veel goeds. De beloften zetten ASV '57 met 0-16 aan de kant.

[google]Morgen staat de volgende wedstrijd in de oefencampagne gepland. Tegenstander is dan Schalke 04 onder 23, dat onder leiding staat van Gerald Asamoah. De oud-voetballer werkte in totaal 279 duels af in de Bundesliga voor Die Königsblauen . De 38-jarige Asamoah is in het bezit van een Trainerslicentie A.

De wedstrijd tussen Jong FC Twente en Schalke U23 wordt op het Trainingscomplex in Hengelo gespeeld en de bal wordt om 14.00 uur aan het rollen gebracht.

Plymouth Argyle

Aanvankelijk stond er ook nog een oefenwedstrijd voor Jong FC Twente gepland op 28 juli om 14.00 uur, tegen het Engelse Plymouth Argyle, maar de burgemeester van Hengelo heeft deze wedstrijd spijtig genoeg verboden.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties