Jong FC Twente

Jong FC Twente oefent tegen Werder Bremen U23

Jong FC Twente oefent tegen Werder Bremen U23

Jong FC Twente heeft aankomende week een extra oefenwedstrijd op het programma staan. De Tukkers nemen het woensdag op tegen Werder Bremen U23.

Het duel wordt gespeeld in het Quitt Stadium in Ankum. De aftrap is om 16:00 en de wedstrijd is toegankelijk voor publiek. Een kaartje voor de wedstrijd kost 5 euro voor volwassenen en 3 euro voor studenten, gepensioneerden en jongeren vanaf 12 jaar.

[google]

De ploeg van Theo ten Caat speelde afgelopen dinsdag ook een oefenwedstrijd tegen Jong Almere City FC. Jong FC Twente verloor dat duel met 2-3. Opmerkelijk was dat er drie Canadese testspelers meespeelden bij de Tukkers, waarvan er één een doelpunt wist te maken.

De eerstvolgende competitiewedstrijd voor de beloften van FC Twente vindt plaats op maandag 25 maart. De Enschedeërs nemen het dan op tegen Jong NEC. Het duel wordt gespeeld op MSC De Eendracht in Nijmegen. De aftrap is om 18:30.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties