Twente Insite

FC Twente Nieuws

Kieftenbeld in tranen na annuleren van transfer

Kieftenbeld in tranen na annuleren van transfer

Maikel Kieftenbeld dacht een transfer te hebben gemaakt van Birmingham City naar Derby County, maar de Engelse voetbalbond FA heeft een streep gezet door de transfer. Reden: Kieftenbeld heeft zijn handtekening op een verkeerde plaats op het spelersregistratieformulier gezet.

Toen de clubs daarachter kwamen was het al te laat. Met spoed werden nog wel nieuwe papieren opgestuurd, maar de nieuwe versie van het formulier arriveerde twee minuten na de transferdeadline. Hierdoor gaat de transfer van Kieftenbeld niet door en sluit hij gewoon weer aan bij Birmingham City. Volgens Sky Sports was Kiefentbeld in tranen na het mislukken van de transfer en voelde hij zich verantwoordelijk voor de gang van zaken.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.

Reacties

  1. Wat een prutser

  2. Inkoppertje zegt:

    Ach dit is toch ook eersteklas bullshit… Gezeik met die kut regeltjes

We zijn benieuwd naar jouw mening

error: Copyright FC Twente Insite