KIPPENVEL!! De 2-2 en de 3-3 gefilmd vanaf Vak-P (Bieralarm!!!)

De wedstrijd van zaterdagavond tegen Ajax zal de geschiedenisboeken ingaan als één van de meest spectaculaire ontmoetingen tussen beide clubs. Na 45 minuten spelen stond Ajax met 0-2 voor en leek er geen vuiltje aan de lucht voor de Amsterdammers. FC Twente dacht hier anders over en schoot de tweede helft uit de startblokken en scoorde al binnen enkele minuten de aansluitingstreffer via het hoofd van Thesker.

Hier bleef het niet bij want in de 63e minuut was het wederom Thesker die op schitterende wijze de 2-2 achter Onana schoot. Hij nam de bal op de borst aan en voordat de bal de grond kon raken schoot hij deze met een curve in de verre hoek.

[google] Nadat Kluivert de Amsterdammers weer op voorsprong had gezet was het Boere die in de 89e minuut op aangeven van Liendl alsnog de 3-3 binnen kopte. De 2-2 werd al uitbundig gevierd, maar na de 3-3 barstte de Grolsch Veste pas echt uit haar voegen. Let in het onderstaande filmpje naast de doelpunten en de vreugde ook even op de liters gerstenat die door de lucht vlogen. De penningmeester van FC Twente zal tevreden zijn. ;)