KNVB-beker

Op de foto met de originele KNVB-beker? Kom dan donderdag naar het Van Heekplein

Op de foto met de originele KNVB-beker? Kom dan donderdag naar het Van Heekplein

Donderdag staat de bekerkraker FC Twente - Ajax op het programma. Om 18:45 uur gaat de bal rollen in een uitverkochte Grolsch Veste. De inzet is de KNVB-beker die ook wel De Dennenappel wordt genoemd. Dit vanwege zijn typische vorm. Wil je graag op de foto met de originele KNVB-beker? Kom dan morgen naar het centrum van Enschede.

De KNVB komt morgenmiddag met de bekertruck naar het H.J. Van Heekplein. Vanaf 13:00 uur zijn er diverse activiteiten en kan je op de foto met de originele Dennenappel. Kom niet te laat want om 18:45 uur is de aftrap in de Grolsch Veste.

Het belooft een uitermate spannende wedstrijd te worden. FC Twente is dit seizoen nog ongeslagen in eigen huis en Ajax is onder de nieuwe hoofdtrainer John Heitinga ook nog ongeslagen. Sinds hij het stokje overnam van Alfred Schreuder won Ajax met 4-1 bij Excelsior en met 5-0 op bezoek bij sc Cambuur.

De laatste keer dat beide ploegen tegen elkaar speelden in de KNVB-beker was in het seizoen dat FC Twente degradeerde. In de competitie ging het niet goed, maar in de beker verraste FC Twente Ajax door na strafschoppen te winnen. Joël Drommel was destijds de grote held door de strafschop van De Ligt. Hieronder een samenvatting van die wedstrijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties