Lovende woorden voor FC Twente-doelman: "Hij hield ons op de been"

Na vijf nederlagen op rij pakte Jong FC Twente eindelijk weer eens een punt in de Tweede Divisie. Op bezoek bij het FC Lienden van Hans Kraay jr. pakte de ploeg van Paul Bosvelt een punt door een 1-1 gelijkspel, na een late gelijkmaker van Vincent Schmidt.

Voor Bosvelt was dit gelijke spel een welkome opsteker. "Dit voelt toch als een overwinning. Vaak viel het kwartje net de verkeerde kant op, nu zat het mee", aldus de trainer van de beloften tegenover De Twentsche Courant Tubantia.

[google]FC Lienden was in de eerste helft de bovenliggende partij en creëerde ook enkele grote kansen, maar het was doelman Joël Drommel die de er voor zorgde dat Jong FC Twente niet met een achterstand de rust in ging. "Joël keepte een goede wedstrijd. Hij hield ons op de been", is Bosvelt lovend over de talentvolle doelman van FC Twente.

Na een 1-0 achterstand maakte Schmidt uiteindelijk in de blessuretijd de gelijkmaker, waardoor de ploeg een punt meenam naar Enschede. "Een mooie opsteker voor ons. Hopelijk geeft het moed om die laatste twee duels voor de winterstop (thuis tegen HFC en uit naar AFC, red.) goed in te gaan", besluit Bosvelt.