Nieuws

1860 München bevestigt interesse FC Twente in Duits talent

1860 München bevestigt interesse FC Twente in Duits talent

In juli werd reeds bekend dat FC Twente de verrichtingen van de Duitse Julian Weigl volgt. Gisteren bevestigde de Nederlandse trainer Ricardo Moniz van 1860 München de interesse van FC Twente. Hij zet zijn vraagtekens bij het feit dat beide clubs shoppen in Duitsland.

"Dat Twente hem in de gaten houdt wist ik. Maar Ajax, dat shockeert me echt", aldus Moniz tegenover het Duitse Bild. "Beide clubs hebben de beste jeugdopleidingen ter wereld."

[google]Wat betreft een eventuele overgang is Moniz duidelijk. "Julian mag niet weg." Daarbij is de middenvelder nog in het bezit van een driejarig contract en is de transfersom wegens een clausule gezet op maar liefst vijf miljoen Euro.

Ricardo Moniz is sinds juni trainer van de tweede club van München. Hij promoveerde het toptalent tot aanvoerder, maar deze raakte Julian Weigl al snel weer kwijt. Hij liet zich negatief uit over 1860 München en dook tevens het nachtleven in.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties