Nieuws

Aan FC Twente gelinkte aanvaller forceert transfer

Aan FC Twente gelinkte aanvaller forceert transfer

Deze zomer zijn meerdere namen aan FC Twente gelinkt als opvolger voor de naar Tottenham Hotspur vertrokken Nacer Chadli. Namen als het grote talent Corona, Mokhtar en Assaidi passeerden de revue. Een naam die ook werd genoemd is die van Anco Jansen van de Graafschap. De aanvaller van de Superboeren zit al een week ziek thuis. Volgens trainer Huistra zit Jansen thuis met een griepje. De waarheid leert echter dat Jansen ziek is van de houding van de Graafschap en door ziek thuis te blijven een transfer wil forceren.


Ondanks dat FC Twente gelinkt werd aan Jansen werd het nog niet concreet. ADO Den Haag is ook geïnteresseerd en bracht reeds een bod uit van twee ton. Voor de Graafschap niet voldoende ondanks een in 2014 aflopend contract. Eerst zette de club in op acht ton maar is ondertussen gezakt naar vijf ton. Ook hier wensen de Hagenezen niet aan te voldoen.

Anco Jansen gooide het afgelopen seizoen hoge ogen door in 40 wedstrijden 22 keer te scoren. Vaak speelt hij van links maar kan ook op rechts uit de voeten.

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.

Nederbet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties