Nieuws

Aanklager onderzoekt rellen Utrecht - Twente

Aanklager onderzoekt rellen Utrecht - Twente

De aanklager betaald voetbal is een vooronderzoek gestart naar de gebeurtenissen tijdens de wedstrijd FC Utrecht - FC Twente op 4 december. Dat heeft voetbalbond KNVB vandaag bekendgemaakt.

Het eredivisieduel werd kort voor rust stilgelegd door arbiter Reinold Wiedemeijer vanwege ongeregeldheden in het stadion. Er werd onder meer met vuurwerk gegooid. Na een korte onderbreking is de wedstrijd weer hervat. De aanklager heeft inmiddels schriftelijke vragen gesteld aan zowel FC Twente als FC Utrecht. Beide clubs hebben tot 3 januari om hierop te reageren.

De politie gaf vandaag voor het eerst beelden vrij van relschoppers die betrokken zijn bij de wedstrijd FC Utrecht - FC Twente vorige week zondag. RTV Utrecht zendt de beelden 's avonds uit.

Er zijn 25 rechercheurs op de zaak gezet die de beelden inmiddels hebben bekeken. Ook heeft de politie al 11 hooligans achter slot en grendel gezet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties