Nieuws

Aanvoerder FC Twente onzeker over basisplek

Aanvoerder FC Twente onzeker over basisplek

Donderdag speelt Denemarken haar tweede kwalificatie van deze interlandperiode. In eigen huis ontvangen de Denen het Portugal van Christiano Ronaldo die in topvorm verkeert. Ook Bjelland is in vorm en kreeg na de 1-1 tegen Albanië volop lof voor zijn sterke spel. Of hij ook aan zal treden tegen Portugal is echter allerminst zeker.

[google]De vaste man op zijn positie én aanvoerder Daniel Agger is weer fit en neemt normaliter gewoon zijn plek weer in. "Dat zijn de afspraken die zijn gemaakt", aldus Bjelland tegenover Avisen.

Een andere optie is de positie van rechter centrale verdediger. Hier heeft hij de concurrentie van Kjaer. "Natuurlijk kan ik ook rechts spelen, maar het hangt helemaal af van de wedstrijd. Ik speel het liefst links in de verdediging omdat ik linksbenig ben."

Opmerkelijk is dat de laatste keer dat Denemarken won van Portugal Bjelland in de basis stond. Hij verving destijds ook de geblesseerde Agger.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties