Nieuws

Adriaanse: "Heb genoten van FC Twente"

Adriaanse: "Heb genoten van FC Twente"

Gisteren en vandaag weinig positiefs over FC Twente in de landelijke media. Toch was er iemand die wel een goed woordje over had voor het verliezende FC Twente. Voormalig FC Twente hoofdtrainer Co Adriaanse gaf aan te hebben genoten van het spel van FC Twente.

[google]"Ik heb genoten van Twente. Ze gingen echt voor de overwinning en zetten heel vroeg druk. Daar had Ajax heel veel moeite mee. Je zag veel balverlies van Ajax. Twente creëerde drie heel goede kansen, als ze die maken loopt het heel anders", aldus een positieve Adriaanse.

"Castaignos krijgt een opgelegde kans, als hij niet zo wild schiet en het overzicht bewaart is het misschien een doelpunt. En dat is nou precies het probleem van FC Twente, die missen de overtuiging", vulde Jan Mulder de oud FC Twente trainer aan. "Na die eerste goal gingen de linies van Twente verder uit elkaar, toen was Twente echt geslagen", was de eindconclusie van Adriaanse.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties