Nieuws

Ajax zet interesse in Chadli op een laag pitje

Ajax zet interesse in Chadli op een laag pitje

Ajax toonde een aantal weken geleden interesse in Nacer Chadli, maar sindsdien is het stil gebleven van Amsterdamse zijde. Volgens Chadli's zaakwaarnemer Daniel Evrard heeft dat te maken met de aanbieding die Shakhtar Donetsk heeft gedaan.


"Het salaris kan in Donetsk drie keer zo hoog zijn als bij Ajax", zegt Evrard tegen Ajax Showtime. "Ik denk daarom dat Ajax geen contact meer met ons op heeft genomen en afwacht hoe de situatie met Donetsk zich ontwikkelt." Ajax-directeur Marc Overmars heeft al eerder gezegd dat de club niet bereid is grote bedragen te investeren in nieuwe spelers.

De kans dat Chadli ook daadwerkelijk naar de Oekraïense club verhuist, lijkt niet heel groot. "Op dit moment is Chadli er niet zo happig op om beslissingen te nemen richting Donetsk, omdat we nog vroeg in de transferperiode zitten."

Bovendien geeft de Belgische vleugelaanvaller er zelf de voorkeur aan een transfer te maken naar een Engelse of Italiaanse club. Diverse Engelse clubs zouden al hun interesse hebben getoond, en naar verluidt zou West Bromwich Albion al een bod hebben uitgebracht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties