Nieuws

Akyol haalt uit: "Wat een tokkies daar in Twente"

Akyol haalt uit: "Wat een tokkies daar in Twente"

Afgelopen zaterdag zorgde Hakim Ziyech voor de nodige consternatie bij FC Twente. De middenvelder haalde in een interview in De Volkskrant de hele club door het slijk, waarop men in Enschede besloot om de aanvoerdersband af te pakken van de 22-jarige Marokkaan. Schrijver Özcan Akyol nam het in gesprek met Radio 1 op voor de middenvelder en dat werd hem niet in dank afgenomen.

[google]FC Twente-supporters konden de uitlatingen van de schrijver bij Radio 1 niet waarderen en op Twentefans werd er ook veel gereageerd onder het desbetreffende nieuwsbericht.

Met grote verbazing las Akyol het bij vlagen zeer kritische commentaar. "Als je de reacties onder dit bericht leest, kan je maar een ding concluderen: wat een tokkies daar in Twente", reageerde Akyol via Twitter. De schrijver kreeg op het sociale medium bijval van het populaire Twitter-account DuBlanqeBogarde, maar ook journalist Remco Regterschot vindt dat de reacties van de Twente-supporters te ver.

Wat ze echter wel vergeten in hun opinie is dat ook diverse FC Twente-supporters zich distantiëren van de reactie waar zoveel om te doen is (reactie bij de Tweets hieronder).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties