Nieuws

Ambitieuze Bengtsson wil graag naar Engeland of Italië

Ambitieuze Bengtsson wil graag naar Engeland of Italië

Rasmus Bengtsson kwam in de zomer van 2010 transfervrij over van het Duitse Hertha BSC. Na twee jaar met name bankzitten wilde hij in de zomer van 2012 op huurbasis vertrekken naar FC Nordsjaelland. Dit werd tegengehouden door FC Twente. Het zou uiteindelijk goed uitpakken voor de 27-jarige Bengtsson die door zijn prestaties van het afgelopen seizoen, dit seizoen samen met Bjelland het hart gaat vormen van de FC Twente defensie. Toch blijft Bengtsson ambities houden zegt hij tegenover VI.

"Hopelijk kan ik naar de grootste competities, dat wil namelijk elke voetballer. Met Hertha heb ik even in de Bundesliga gespeeld maar dat duurde niet lang. Engeland en Italie zijn de landen waar ik graag nog zou willen spelen."


Dit seizoen hoopt Bengtsson te kunnen gaan verrassen met FC Twente. "Hopelijk kunnen we met FC Twente een beter seizoen draaien dan vorig jaar. We hadden een priode zonder overwinningen en wonnen ook de Play-Offs niet, natuurlijk was ik teleurgesteld."

"Iedereen in Nederland heeft het over Ajax, PSV en Feyenoord, het zou mooi zijn als we daar weer tussen komen. Hopelijk kunnen we Nederland verrassen."

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties