Nieuws

'Arjan Baas Wisselbokaal' naar FC Skef lou zuiver

'Arjan Baas Wisselbokaal' naar FC Skef lou zuiver

Het team FC Skef lou zuiver heeft het jaarlijkse supporterstoernooi in Rijssen verlaten met de hoofdprijs. De ploeg was in de finale net iets te sterk, waardoor het zestallige team het toernooi won en daarmee de wisselbeker. Voor het eerst werd er dit jaar gestreden om de ARJAN BAAS WISSELBOKAAL.

Arjan Baas was de erevoorzitter en mede-oprichter van supportersvereniging FCT Riessen, de organisator van het toernooi. Baas overleed op 9 februari j.l. na een slopende ziekte. Naast zijn naam te koppelen aan de eerste prijs, werd er voorafgaand aan de prijsuitreiking nog even stil gestaan bij het overlijden van de erevoorzitter, door middel van een moment stilte.

Het was weer een zonnige en succesvolle dag in Rijssen. Naast het gebruik maken van het complex van Sportclub Rijssen, werd er dit jaar ook gebruik gemaakt van de accommodatie van Excelsior'31. Door de vele teams was er niet genoeg plek om alleen op de velden van Sportclub te spelen. Strijd, goed voetbal, maar natuurlijk was het dit jaar ook weer zeer gezellig.

In de feesttent reikten Porcu en Heubach de grote beker, gevuld met halve liters, uit. Na afloop vond er nog een loterij plaats, waar men o.a. officiële shirts en dvd's kon winnen. In de feesttent kon men nog nagenieten van het toernooi met wat eten en drinken. Al met al was het dit jaar weer een succesvol toernooi mede dankzij de oprichter, supportersvereniging FCT Riessen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties