Nieuws

Arnautovic staat voor financiële megaklapper

Arnautovic staat voor financiële megaklapper

Marko Arnautovic staat op het punt een megacontract te ondertekenen. De voormalig spits van FC Twente staat nog onder contract bij het Engelse Stoke City, maar net als in z'n tijd bij Werder Bremen heeft Dinamo Kiev zich weer gemeld. Dit melden diverse Oekraïense media.

Of Arnautovic zelf trek heeft in een overgang is nog onduidelijk. Eerder dit jaar uitte hij zijn onvrede over het feit dat hij te weinig speeltijd kreeg. De afgelopen zeven wedstrijden startte hij alle wedstrijden in de basis. Niet als spits, maar als buitenspeler. Scoren deed hij weinig, slechts één keer.

Bij Dinamo Kiev kan Arnautovic een salaris tegemoet zien van maar liefst drie miljoen Euro netto, 57.500 Euro per week. Dit zou een verdubbeling zijn van zijn huidige brutosalaris van anderhalf miljoen Euro.

[google]Arnautovic kwam in 2006 naar de jeugdacademie van FC Twente waar hij het eerste seizoen direct kampioen werd met de A1. Hij was een belangrijke schakel met 16 doelpunten in 22 wedstrijden. Hij debuteerde in april 2007 bij het eerste van FC Twente tegen PSV en speelde uiteindelijk 44 wedstrijden voor de Tukkers.

Na een verhuur aan Inter werd hij in 2010 definitief verkocht aan Werder Bremen. Hier speelde hij drie seizoenen waarna hij in 2013 vertrok naar Stoke City. Hier heeft Arnautovic nog een contract tot medio 2017.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties