Nieuws

Banden met Doyen Sports Investments bijna verbroken

Banden met Doyen Sports Investments bijna verbroken

Maandagavond maakte Al-Nassr via haar Twitter-kanaal bekend dat Youness Mokthar een driejarig contract tekent bij de club uit Saoedi-Arabië. Ted van Leeuwen zelf houdt nog een slag om de arm, omdat de papieren nog niet binnen zijn. Maar dit lijkt een kwestie van tijd. Met Mokhtar vertrekt er opnieuw een speler waarin Doyen Sports Investments transferrechten had.

[google]Eerder vertrokken al Dusan Tadic, Luc Castaignos en Kyle Ebecilio. De enige speler van FC Twente die nu nog deels in handen is van Doyen is Shadrach Eghan, zo meldt Erik van Haren van De Telegraaf via Twitter.

Het is niet duidelijk hoeveel de verkoop van Mokhtar nou precies gaat opleveren. De 23-jarige buitenspeler wordt voor 1,5 miljoen euro verkocht, maar daar gaat een deel van naar Doyen.

Welk percentage Doyen krijgt is niet duidelijk, maar volgens Erik van Haren had Doyen maximaal 50 procent per speler in handen. Dit percentage verschilde echter per speler.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties