Nieuws

Barbaros moet vertrekken bij verkoop FBK-Stadion aan FC Twente

Barbaros moet vertrekken bij verkoop FBK-Stadion aan FC Twente

Mocht de Gemeenteraad van Hengelo vanavond beslissen dat FC Twente het FBK-Stadion mag kopen en de Eredivisionist daarmee akkoord gaat zal voetbalclub Barbaros moeten vertrekken. De Turkse voetbalclub heeft haar velden pal naast het huidige trainingscomplex liggen en wil deze bij het trainingscomplex voegen.

[google]Barbaros zelf staat open voor een vertrek mits ze minimaal terugkrijgen wat ze achterlaten, en er het liefst natuurlijk ook beter van worden. Wethouder Lievers ziet de oude velden van ATC aan Sportlaan Driene in Hengelo als een goed alternatief voor Barbaros. Ook Barbaros secretaris Coskunsu ziet dit als een bespreekbaar alternatief.

Echter zal de gemeente Hengelo geen geld steken in de eventuele verhuizing. Lievers tegenover de Tubantia: "Wij voelen ons daar niet verantwoordelijk voor en wij gaan dat ook niet financieren. De bal ligt bij FC Twente en Barbaros.”

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties