Nieuws

Bart Buysse maakt pikante transfer naar aartsrivaal

Bart Buysse maakt pikante transfer naar aartsrivaal

Voormalig FC Twente speler Bart Buysse heeft een opmerkelijke transfer gemaakt. De linksback maakt de overstap van Club Brugge naar aartsrivaal Cercle Brugge. Wat de keuze nog opmerkelijker maakt is dat Buysse zelf een blauw/zwart hart heeft. Buysse tekende vandaag een contract bij Cercle voor twee seizoenen met een optie voor nog een seizoen.

De 26-jarige Buysse stond tussen stond tussen 2010 en 2012 onder contract bij FC Twente. Hij beleefde hier het Champions League avontuur en was basisspeler bij de gewonnen bekerfinale in 2011. Toen werd Ajax na verlenging met 3-2 verslagen door het winnende doelpunt van Janko.


Omdat er bij Twente geen toekomstperspectief was besloot hij te vertrekken en kreeg een kans bij zijn grote liefde Club Brugge. Dit avontuur liep uit op een teleurstelling want Buysse kwam het afgelopen seizoen slechts 12 keer in actie voor Club. Om de kans op speeltijd te vergroten stapt hij nu over naar rivaal Cercle Brugge dat het afgelopen seizoen net niet degradeerde en de bekerfinale verloor.

Win 2 wedstrijdkaartjes of het shirt van FC Twente!

Doe jij al mee in de verloting van 2 wedstrijdkaarten van FC Twente tegen Ajax, PSV of Feyenoord en een shirt van FC Twente? Deelnemen is heel erg eenvoudig. Like ons op onze Facebookpagina. Volg je ons al? Deel & Like dan DIT bericht op onze Facebookpagina en ook jij doet mee in de verloting. De actie loopt tot maandag 22 juli.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties