Nieuws

Begeerde goalgetter wordt ploeggenoot Rasmus Bengtsson

Begeerde goalgetter wordt ploeggenoot Rasmus Bengtsson

FC Twente zag vanmiddag topscorer Ogbeche van Cambuur Leeuwarden naar Willem II vertrekken. De Tukkers hadden de 31-jarige aanvaller ook hoog op het lijstje staan, maar hebben momenteel niet de financiële middelen om iets te doen op de transfermarkt. Ook een andere spits die in verband wordt gebracht met FC Twente lijkt aan de neus van FC Twente voorbij te gaan.

[google]Het betreft de IJslandse spits Vidar Örn Kjartansson. De 25-jarige speler van het Chinese JS Guoxin Sainty wordt volgens diverse Zweedse media vandaag gekeurd bij Malmö FF en zal daarna een meerjarig contract tekenen. Als Kjartansson de keuring goed doorstaat dan wordt hij teamgenoot van voormalig FC Twente verdediger Rasmus Bengtsson.

Malmö is het seizoen geëindigd op een teleurstellende 5e plek en greep daardoor naast Europees voetbal. Een tegenvaller voor de ploeg die het jaar ervoor nog landskampioen werd van Zweden. Malmö start de nieuwe competitie 2016 op zaterdag april.

FC Twente is nog wel in de markt voor Zivkovic. De 19-jarige aanvaller keert na een mislukt avontuur bij Willem II terug naar Ajax en mag wederom worden verhuurd. Naast FC Twente zouden ook AZ en Roda JC interesse hebben.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties