Nieuws

Bengtsson: "Natuurlijk had hij rood kunnen geven"

Bengtsson: "Natuurlijk had hij rood kunnen geven"

Na afloop van sc Heerenveen - FC Twente stond Rasmus Bengtsson FoxSports te woord. De eerste vraag die de aanvoerder voorgeschoteld kreeg ging over de overtreding van Bjelland die de doorgebroken Finnbogason neerhaalde en volgens de analytici in de studio rood had moeten krijgen.

De Zweed was het uiteindelijk eens met Pastoor en Van Halst. "Volgens mij liep ik een stukje achter dus natuurlijk kon hij rood geven, maar nu gaf hij geel", aldus een tevreden Bengtsson.

"Het is altijd moeilijk uit tegen Heerenveen, maar we toonden karakter en hebben ons naar drie punten gevochten. Het was een zwaar veld, hebben niet ons beste voetbal gespeeld, maar het belangrijkste is dat we met 0-2 hebben gewonnen. Het is een lang seizoen en als je een goed seizoen wil draaien moet je dit soort wedstrijden ook winnen en dat deden we vandaag."

[google]De wedstrijd van vandaag was de eerste van een loodzware reeks. "Ik denk dat het een goed begin is", vervolgt Bengtsson. "Vandaag drie punten en zaterdag naar Eindhoven. Een mooie wedstrijd waar ik echt naar uitkijk."

Ondanks de fraaie reeks wil Bengtsson nog altijd niet spreken over de titel."Nee, we bekijken het nog steeds van wedstrijd naar wedstrijd. Je weet dat iedereen van iedereen kan winnen maar we vechten er natuurlijk wel voor. Iedereen kampioen worden maar we hebben een jong team en moeten het gewoon van wedstrijd tot wedstrijd bekijken."

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties